Over mij:

Welkom op mijn website.                                        

Als fotograaf maak ik documentaire, bruids-, familie-, event-, loveshoot-, communie-, doop-, en bedrijfsreportages. Mijn fotografie kenmerkt zich door spontaniteit en emotie. mijn werk doe ik met passie en liefde. Mensen fascinieren mij, wat binnen hun gebeurt prober ik vast te leggen.                                     

-IVANKA MITROVIC  

Gaby:

"Ivanka is een zeer goede fotografe. Zij zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt, dat de achtergrond schitterent overkomt op de foto en dat je er zelf leuk op staat. Ze zorgt er voornamelijk voor dat je er opkomt te staan zoals jij bent. Mijn man had moeite met poseren, maar door Ivanka hebben we zulke mooie foto's kunnen krijgen waar dit niet op te zien was. Ze komt altijd netjes op tijd, houdt zich aan gemaakte afspraken en geeft goed aan wat je van haar kan verwachten en wat ze verwacht van jou. Een betere communicatie is er niet. Bij ons had ze de loveshoots gedaan en de foto's in de efteling. Ze heeft onze dagen betoverd en nu er een kleine komt, gaan wij haar uiteraard weer vragen voor de newborn shoot. Blijf zo doorgaan Ivanka 😍  .. Je bent een topper."

Bruidsfotograaf Rotterdam
Bruidsfotograaf Breda
Bruidsfotograaf Bergen op Zoom
Bruidsfotograaf Dordrecht
Bruidsfotograaf Brabant

Bruidsfotograaf Roosendaal

Trouwfotograaf

Portretfotograaf

Bedrijfsfotograaf

Familiefotograaf

Familie reportage / fotograaf,

Love-shoot, Love shoot,

Bedrijfsreportage, Bedrijf fotograaf,

Zakelijk portret, 

Communie / Doop reportage,

Jubileum fotoreportage

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by  Ivanka Mitrovic. Fotografie / fotograaf in Roosendaal.

Ivanka Mitrovic photography, fotograaf - fotografie  in  Roosendaal Adres: Ruchpensebaan 50, 4706 PJ Roosendaal, telefoon: 0638398260, web: https://www.ivankamitrovic.com